Kemperisti z Čiech a Slovenska

  • haha.. no pekne... zaujimave.. zatial ju nepotrebujem.. inak, ovladal som KPA pomocou Nova system a bola tam latencia.. blba.. pockam si na ohlasy aka je tam latencia.. :)

  • no ja aj tak urcite a radsej pockam na ohlasy od uzivatelov.. looper ma velmi netrapi.. najprv ma to zaujimalo v ramci moznosti nastavovat si zvuk ako u toho najnovsieho BOSSu.. ale teraz ked pouzivam reamping cez spdif tak uz mi je to jedno.. mozem sa hrajkat takto cez reamping.. :) neviem ci som sa vyjadril zrozumitelne, uf...

  • chlapi, mam na vas otazku.. neviete kto a kde predava ELIXIR nanoweb struny, ale aj samostatne, nielen cele sady?


    ps: nikdy som ich nepouzival, doteraz len d´addario, lebo na Steinberger ani ine velmi nie su.. ale na novej gitare mi prisli uz namontovane Elixir a neviem si ich vynachvalit.. perfektne!!! a prave mi prasklo Bcko, uaaaaa...

  • super!! pockame si na tvoje recenzie ;)


    inak struny som uz kupil v Muzikeri.. a dik za info.. zaujimave, ze Elixir s nim komunikoval.. ja som potreboval nieco od D´addario aj Rolandu a ti maju zakaznikov absolutne v pazi..neodpisu ti ani keby si ich na kolenach prosil,hehe..

  • Zdravím.
    Chci Vás upozornit na Midi footkontroler.
    Tohle jsem si objednal na místo KR.
    [Blocked Image: http://img17.rajce.idnes.cz/d1…ages/MIDI-Grande-8F1D.jpg]


    Dostal jsem e-mail.


    _-----------------------------------


    Dobrý den,
    děkuji za objednávku i za výbornou referenci.
    Nedávno za mnou přišel pan Radim Hladík z Blue Effectu (snad znáte) s tím, že potřebuje ovládat Kemper a výsledkem spolupráce byla zakázková úprava pro tzv. Stompbox mode, která je už nyní standardní součástí konfigurace ovladače. Pan Hladík je s ovladačem velmi spokojen, pochvaluje si také miniaturní velikost, tak věřím, že i Vám se s ním bude pohodlně pracovat. Ještě plánujeme se sejít a dodělat obousměrnou komunikaci pro zobrazování výsledků ladičky na ovladači. Případně bych Vám dal vědět, až bude k dispozici aktualizace softwaru. Nebo pokud byste měl zájem se podílet na vývoji této funkce, je to také možné. A samozřejmě i další zakázkové úpravy.
    Nastavím Vám tedy globální Stompbox mode.
    S pozdravem
    Robert Krejčí


    http://www.microdesignum.cz

  • Mirek, dik za info a aj za kontakt na microdesignum, ozaj zaujimave..


    inak ked sme este mali akoze kapelu, tak som KPA mohol uplne pohodlne ovladat najobycajnejsim jednokanalovym prepinacom.. mam jeden taky od Blackstar HT5 komba.. vzadu mame 2 vstupy na pedal.. do jedneho som zapojil footswitch a do druhe volume, alebo expression pedal.. a si vybaveny.. mozes tak odohrat podla mna aj cely koncert.. pedal 1 som dal na rig up/down a druhy podla potreby, povedzme wah, volume ecc.. do KPA som si ulozil zvuky podla poradia ako sa pouzivali v pesnicke, ktoru sme hrali a footswitchom som sa len posuval verzia 1 - refren 1 - verzia 2 - solo - bridge - refren 2 outro ecc.. ano, musis si takymto sposobom pekne zoradit rigy, ktore pouzivas a v bezchybnom poradi.. ale je to uplne jenoduche a velmi ucinne.. je neskutocne co sa momentalne da vdaka Rig Manageru a akou rychlostou s KPA robit.. cize aj keby si si mal menit tisice rigov denne zaberie to par sekund, max minut roboty.. vsetko ulozene do zaloziek a v pripade potreby vsetko v KPA vymazem a nanovo natiahnem len co je potrebne.. v jednoduchosti je krasa.. ziadna veda.. :)

  • Ahoj Hallan.
    Ano ja taky pouzivam up/down + epr.pedal primo v KPA /ne midi/
    Chci ale abych mohl nahravat s na looper a prepinat KPA a Looper s midi ovl.Proto jsem si objednal Microdesignum.
    Looper MOBIUS mam v pocitaci.Je to software a funguje skvele.Lepsi nez Boss Loopery.


    Diky tomu ze se da nastavit na sw. 1 na jedno slapnuti az 8 povelu,muzu ted treba zapnout nahravani v looperu a zaroven prepnout preset v KPA:-) Na dalsi seslapnuti sw.2 zastavim nahravani ,prepnu preset KPA a zapnu nahravani na druhou stopu v looperu:-) atd. Bomba.:-) Zadne skakani po sw jako u Boss RC.


    Jinak jsem domluveny s ing Krejcim a jedu tam na zacatku unora, aby jsme dodelali Tuner na footcontroleru.

  • wow,no super.. a kedy budes mat doma ten microdesign? sme zvedavi na recenzie.. ;)


    inak ja looper velmi zatial nepotrebujem.. ale kazda info do buducnosti sa moze zist!!


    ps: ten ovladac vyzera veeeeelmi sympaticky!!

  • Zjistím vše.Včera dokonce psal administrator Kemper fora, aby ten výrobce klidně kontaktoval Kemper co. ohledně technické podpory.
    Trochu jsem to nepochopil, ale byl jsem na to upozorněn :)


    Jsem taky zvědav na ten 3.0 firmware :thumbup: