• @Radis
    Já už těch pitomců na hudebnimforu.cz mám dost.Ten @Torst je fakt pitomec.Kdyz si přečtu jeho příspěvky i na jiných diskuzích, tak všude píše jen blbosti.
    Jinak děkuji za perfektně popsané funkce.
    Ahoj Mirek ( NSWC)


    p.s: Svatou trpělivost s zabedněncema máš

  • Ahoj,
    tak se po nějakém čase zase ozývám, Právě jsem prošel další zkušeností, a jak píše mirek na fórech se tlachá a spousta lidí jen žvaní. Byl jsem si v masteringovém studiu poslechnout monitory světové třídy a musím říci, že je to jako z Kemprem. Donesli jsme si do studia monitory firmy Genelec a to vysoký model Genelec 8050 asi 80 000 za pár a porovnali jsme to s bednami, co opravdu hraji a musím říci, že to bylo jako super poslech a poslech z beden za 500Kč k PC. Nyní musím říci, že i zvuky z kempra musím poopravit, jelikož bedny hrají správně a rovně s úžasným 3D prostorem. Tak pozor na to, co posloucháte, nemusí to být vždy pravda!!!!!!!!!!!!!
    Ukazuje se, že opravdu někdy slepému popisujeme duhu a ještě jsme taky slepí. Mnoho věcí mě nepřekvapí, ale tohle je mazec a již chápu, jak se může lišit realita od toho, co opravdu slyšíme. Věrnost vyzářeného zvuku je strašně důležitá, jelikož potom se tady dohadujeme, jak je zapotřebí nastavit např. zvuk na Kempru, ale jak ho můžeme nastavit, když většina beden brutálně lže. Asi týden jsem si vychutnával muziku a konečně slyšel, jak opravdu věci byly smíchané. Nedá se to dost dobře popsat, ale spousta známých co byla u mě na poslechu nových beden jen žasla, jak je hudba pohltila. Tak krásný start týdne.
    Radek

  • Nyní musím říci, že i zvuky z kempra musím poopravit, jelikož bedny hrají správně a rovně s úžasným 3D prostorem. Tak pozor na to, co posloucháte, nemusí to být vždy pravda!!!!!!!!!!!!!


    Radku.
    A myslíš, že bys dal k dispozici profil, který bude tebou takto upravený?Docela by mě to zajímalo.
    Diky

  • Zdravím, dosud jsem používal pedál FCB od Behringera, ale jak je psáno výše, již mi začíná vadit pro jeho rozměr a spoustu ovladačů, které nevyužiju. Uvažuju tedy od MidiGrande: Máte někdo zkušenosti? Díky

  • Já Midigrande měl. Dokonce jsem Robertovi, který ho vyrábí, půjčoval KPA na testování.
    Ovladač jen výborný.Trochu složité nastavovaní, ale dá se tomu prijit na kloub.
    Dopručuji ho.
    Já jsem nakonec koupil originální Remote.

  • Jsem na Kemperu nováček. Jak řešíte jump při živém hraní. Volume pedál je trochu hrubý. Nebo ho lze nastavit pouze na zeslabení?

  • Ahoj vsichni MAM PROBLÉM  se ktrerym si NEVIM RADY jsem z toho uz FAKT ZOUFALEJ .. koupil s si wah mision ep1 kp ( to bez pruziny ) nainstaloval i novej software 8.2.2 a jedu podle videii a proste se mi ten wah neapoji stim kemprem mam to zapojedny v 5 remotive do output 1 a nic .. zkouael sem i 5 na wah a 6 na A/ on / off a do out 1 a 2 .. a dalsich asi milion variant a nic .. predtim sem mel to s pruzinou to nemakalo tak sem ho vymenil za bez pruziny stim ze snad kdyz pojedu podle videi to neco udela a nic .. nema nekdo nejakou radu ci nedokazal by mi v tom nekdo poradit ci neco .. klidne to i nekam odvezu kwakadlo proste k zivotu potrebuju a sem bez nej jak nahej pri hrani .. za kazdou radu predem moc a moc dekuju