KPA does not work anymore

  • I want to delet all my Rigs and do these steps:


    • Switch the main knob to off
    • Hold the left/top soft-key above the LCD
    • while still holding this key - switch KPA to tuner
    • Maintenance Module will be started
    • In the 'Maintenance' menu goto 'Memory'
    • Use Memory FormatFlash and InitFlash
    • Check if the KPA works (booting, tuner) => The KPA react no more. When I switch on the KPA, the Display is dark an nothing happens...

    What can I do???

  • I want to delet all my Rigs and do these steps:


    • Switch the main knob to off
    • Hold the left/top soft-key above the LCD
    • while still holding this key - switch KPA to tuner
    • Maintenance Module will be started
    • In the 'Maintenance' menu goto 'Memory'
    • Use Memory FormatFlash and InitFlash
    • Check if the KPA works (booting, tuner) => The KPA react no more. When I switch on the KPA, the Display is dark an nothing happens...

    What can I do???

    Do these instructions come from Kemper support or Armins website?


    If you wanted to delete all your rigs you didn't need to do Armins "Format" system.
    You could have just used an empty 'backup' file to remove everything from your Kemper, and then loaded whatever rigs/Profiles you wanted back into your KPA using a "Shared" folder on your USB stick.


    :!: DANGER - BEWARE :!: - This is an empty backup file.


    http://dl.dropbox.com/u/499334…4-11%2015-48-41.kpabackup

  • The instructions come from Armins website. I thought these Infos are official ....

    They are not. After you format and initialize the flash you need to re-install the FW from a usb key (info also on Armin's website).

    "Music is enough for a lifetime, but a lifetime is not enough for music" Serghei Rachmaninoff