Posts by davekab76

    Ahoj , zmenu ladeni na KPA pouzivam pomerne bezne, Transpose bych doporucoval vzdy vlozit vzdy do slotu A, pulton je celkem bezproblemovy ale i tak musis pocitat s trochou te latence. Ted prave hraju -4 :-), a je to legrace, zvuk je lepsi nez takto podlazena kytara do C.

    Ahoj, vsechno uz je jednou vymysleny a u Kempra to plati dvojnasob. Hardware ma Kemper udelany dopredu a pak uz resi jen software. Doporucuji setrit koupit Remote a neutracet penize za pul parku. :)

    Ahoj, nezbyva me nic jineho nez souhlasit, co do financi je FCB urcite dobrou volbou, bohuzel a to byl muj pripad, zacne vadit: velikost , napajeni, 2 midi kabely , expression pedaly, ?programovani-vymena chipu? pro nove a zadarmo :) funkce od fy.Kemper. KPA neni low-end a stoji tomu odpovidajici penize a pokud ma nekdo potrebu mit remote pedal a plne ho vyuzivat, tak rozhodne od kempra , nebo podporit zlaty cesky ruce http://www.microdesignum.cz.

    Ahoj, Behringer jsem pouzival ca 1 rok spolecne s UNO4Kemper, svoji praci delal pomerne dobre. Pokud, ale vyzkousite DUNLOP DVP3 , popr. Mission Engineering EP1-KP objevite nove svety, predevsim realneho pocitu pri pouziti WAH, a i Volume. Vlastnim oba dva a mohu byt radou, zkusenostmi napomocny.