Posts by FendermanMB

    Jo jo. Jsem asi jediný, kdo si to nekoupil ani tak kvůli zvuku, ale hlavně kvůli MIDI komunikaci, která je mimochodem také světově unikátní, stejně jako kvalita zvuku. Vyčtení a zobrazení názvů rigů je super. Teď se chystám na zobrazení stavů stompboxů.
    Když už o tom je řeč, tak mám dotaz: má smysl ovládat MIDI ovladačem (tedy při živém hraní) tlačítka sekce STACK (Amplifier, EQ, Cabinet)? Já bych řekl, že ne, ale pro jistotu se ptám, jestli existuje někdo, kdo si to vypíná a zapíná během hraní.

    Zdravím Roberte a vítej do klubu :) :thumbup: určitě jsem nikdy naživo tahle tlačítka nepoužil... používám jen rigy a stompbox efekty + mission expression pedal na wah. Martin Škoda

    Ja budu instalovat 4..02 dnes (testnu to i na dnesni zkousce s kapelou). Zalohu uz mam provedenou, jak mnozi doporucuji a jsem zvedavy jestli bude blbnout ta ladicka, ale asi to je ne vzdy pravidlo, funguje to vice lidem. Dam vedet jak jsem dopadl :) Pry to ma byt znat i zvukove, tak se necham prekvapit ....


    Jinak jsem poridil ke svemu PowerRacku unloaded Palmer Cabinet 1x12 a osadil ho kitem od KPA Solution... z pocatku jsem byl zdesen zvukem, ale fak jsem si uvedomil, ze je bedna vlastne FRFR akorat pasivni a kdyz tedy pouzivam konec z kempera musim mit v monitor out nezaskrtnuty "Cab Off" a pak to hraje OK :)
    http://www.kpa-solutions.com/camper-plus-kit/

    Já neporadím, mam ho jen doma ve Home studiu.He divné ze nemůžeš najiy zvuk na pódiu.! Presetů je dost.Například Hoffman z Accept na to hraje už druhé turné a druhou desku?
    Hammerfall taky živě.


    No právě :-o jde o to jestli něco někde nedělám špatně :-o


    I před bednu je ten zvuk věrohodnej, ale ven přes PA je to jiné :(


    Jestli někdo máte představo, čím by to mohlo být :-o zkuste prosím poradit. Do PA používám výstup Main Out (2xXLR) a do bedny mi jde Monitor Out (přičemž na page3 v Output mám zašktrnuto "Monitor Cab Off" :-o
    Vím, že u nás na to hraje live Mirek Mach z Arakainu, ale ten to nepoužívá přes bednu, ale pře in-ear, ale do PA to musí taky nějak posílat :-o


    Díky za případné rady.
    M.

    Já mám spíš problem ten, že nahrávání přes Kemper - (úžasné), hraní přes bednu (taky OK, pří vypnutém "Monitor Cab" v sekci output) ale když mi to zvukař vytáhne přes Main Out 2x XLR do PA zní to hrozně chemicky :( hlasitosti Main Out nemám slinkovanou s Master volume (pouze Monitor Out) pro správné nastavení gainu do PA, abych ho nepřidával zaroveň do bedny a zároveň ven do PA.
    Zvuk z PA ale není to co leze z Kempera treba do počítače :(
    Nevím kde je chybka :(
    Poradíte někdo? Mám verzi PowerRack s vestavěným 600W koncem. Verze firmware 2.8
    Díky M.

    no ja hram vylucne iba cez FRFR a neviem si vynachvalit.. doma mam 2 malicke KRK VXT4 a hraju neskutocne perfektne.. ked sme mali meistnost na cvicenie hraval som na EV ZXA1 a malo to "gule jak hovado.."


    ps: myslim, ze v jednom threade pisali, ze si treba dat pozor ked mas prepojeny KPA cez MONITOR vystup do bende, aby si si nezabudol zakliknut CAB OFF v OUTPUT sekcii na PAGE 3/5 vlavo hore! nestaci len vypnut CAB na prednej strane KPA..


    pps: ja cakam na slapku KPA.. ;)


    FRFR reseni je co? Jakoze aktivni monitor? Diky za odpoved :)

    Tak jsem poridil zvuky Studio Pack od Michaela Wagenera :)
    A jsou tam fakt super zvuky :) Zatim max. spokojenost.
    Sehnal jsem na ovladani Roland FC-300 a mam k dispozici volume i wah :)
    Jeste jsem se chtel zeptat... vypinate na Kemperu "Cabinet" tlacitko, pokud hrajete pres bednu? Ja to ted vypnul a zvuk do bedny mi prijde lepsi a cistsi :-o
    jestli to dobre chapu, tak "cabinet" ma byt treba pouzivan pri nahravani do Cubase a pres klasickou bednu by mel byt asi vypnuty, ze?
    Jinak mi prijde, ze do bedny mi jde signal, ktery jiz jednou bednou prosel :-o
    Jake mate zkusenosti vy????
    Diky Martin

    Zdravim, chlapci :)
    Minuly ctvrtek mi prisel v baliku od Thomanna UPSkou muj KPA PowerAmp Rack:-) Sice byl balik prelepeny na rohu :-o nejspis krabice nekde upadla :( ale zesilovac byl v poradku, pouze jeden roh rackoveho uchyceni byl prihnuty :( coz jsem opatrne narovnal a hned to letel vyzkouset :)
    Vsechno bylo OK :) kupoval jsem to jako B-Stock, ktery byl vracen do 30 dnu predchozim majitelem :)
    Ale na druhou stranu v nem jsou nahrany sady presetu od Tone Amp Factory a dalsich :) asi jeste od predchoziho majitele :)
    Kemper me velice prijemne prekvapil :) hraje to uzasne a kazdy si tam svuj zvuk rozhodne najde :)
    Jinak jsem jiz delsi dobu uzivatelem Salvation Mods modulu a nedam na ne dopustit :) dokonce jsem koukal, ze slavny producent Michael Wagener je uzivatelem nejen Salvation Mods, ale i Kempera a nekolik modulu od http://www.salvationmods.com uz ma i naprofilovanych :)
    Ma jeste nekdo z vas PowerAmp ??? Nebo mate vsichni preamp?
    Martin