Posts by samotney

    Zdar všichni!!!


    Hlásím se do teamu, ať to tu trochu ožije. Kempera mám někdy od března tohoto roku. V kapele jsme prodali všechny almary a šli do digitálu. Oba kytaristi preamp Kemper, basák má Line6 POD X3 PRO, to všechno přes digitální mix Soundcraft Ui16 a bezdrátové odposlechy Mipro rovnou do uší. Ve zkušebně už je slyšet jenom buben:-)
    Ovládám přes fcb 1010 s čipem UNO4Kemper, druhý kytarista přes midi rovnou z Cubase (používáme samply, takže tam má stopu na ovládání a nemusí se o nic starat).


    Jedním slovem nádhera, zvuk do ucha jako z cédéčka, domů ze zkoušky jde člověk v pohodě a ne s pískáním v uších a rozmlácenou hlavou z randálu.


    Kemper je pro mě splněný sen. Od roku 2002 jsem hrál na 5150 s originál 4x12 boxem, celou dobu prakticky na jeden a ten samý svuk. Myslel jsem, že si ten aparát vezmu do hrobu...ale všechno je jinak:-)


    K profilům které používám - hodně rád mám profily 5150 od GRStudios, aktuálně mám od SinMix HESU Little Bastard, který mi hodně sedí.


    Řešilo se tu, jak nastavit zvuk na live hraní. Samozřejmě zkoušíme, většina profilů má hodně basů a s těma se snažím opatrně. Basy má hrát basa:-)
    Pro ukázku jak nám to funguje nebo nefunguje zkuste následující live video
    MY PULSE - Live Masters of rock 2016


    Víc info o kapele My Pulse tady:
    https://cs-cz.facebook.com/MY-PULSE-266386579386/

    http://bandzone.cz/mypulse


    Ať to hraje a ať žije starý Kemper!!! :-))