Mats_Nermark Master

  • Member since Jan 5th 2012
  • Last Activity:
Posts
1,595
Reactions Received
2,070
Points
11,130
Profile Hits
1,714
  • i saw an old post of yours with a funk bass profile where can i find it

    • I'd like to help but without a reference to the old post or a rig name or profile name, I'm afraid I can't help. I don't remember any specific post where I mention a funk bass profile.


      What I do know is that I quite often use a profile of an Avalon preamp I found in the Rig Exchange. Maybe you could try that?


      Cheers,


      Mats N

  • Hej

    Haft en Kemper rätt många år nu. Testat dina rig'ar och läst dina inlägg, stort tack och bra jobbat. Vi är några kompisar, 60 plusare, som funderar på att åka på någon mässa, kanske börja i Europa. Har du något tips om gitarrmässor i ex England eller Tyskland. Vi är noviser på det nämligen:)

    Mvh/Hans Jakobsson Umeå

    • Hej Hans,


      I Tyskland har Guitar Summit i Mannheim seglat upp som en bra mässa. Både utställare och besökare ger den goda vitsord. Jag har själv förhoppningen att besöka den inom rimlig framtid.


      I England har det varit både från och till de sista åren. Där verkar man inte veta från en månad till nästa vad som skall gälla.


      På närmare håll finns ju både Copenhagen Guitar Show (som jag aldrig besökt själv) och FUZZ Guitar Show i Göteborg som är en mysig mässa.


      Vill man se enbart akustiskt finns det en fin mässa i Italien. Jag minns inte vilken ort det är men det är i nordvästra Italien .


      Hoppas detta hjälper!


      Mats N

    • Hej. Stort tack för svaret och de goda tispen. Hoppas vi kommer i väg. En bandkompis köpte en Kemper själv efter att ha testat min, så vi är två Kemperivrare.

      Ha en bra dag och tack igen. /Hans J